birou de consiliere pentru părinții care au copii cu tulburări specifice de învățare

Sibiul are oficial începând de luni, 10 aprilie un compartiment la care părinții sau reprezentanții legali ai copiilor cu tulburări specifice de învățare.

Începând cu data de 10 aprilie, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu, str. Turismului Nr. 15, anunță deschiderea compartimentului de consiliere parentală pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare conform ORDINULUI Nr. 3124/2017 din 20 ianuarie 2017 privind aprobarea Metodologiei pentru asigurarea suportului necesar elevilor cu tulburări de învăţare, art. 32, (1) și (2).
Compartimentul de consiliere parentală are program zilnic pentru părinţii/reprezentanţii legali care au copii cu tulburări specifice de învăţare după următorul program: L-J: 8-16, V: 8-14. Consilierea parentală se realizează pe baza programărilor, la numărul de telefon : 0269.247066 – Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu. Aceste compartimente au rolul de a asigura comunicarea şi colaborarea între şcoală, familie şi specialişti în vederea diagnosticării şi reabilitării pe tot parcursul şcolarizării a elevilor cu tulburări specifice de învăţare.

Ultima oră

Comentariul meu