acțiuni fără precedent ale polițiștilor în această săptămână la sibiu. în fiecare zi

În perioada 10 – 16 aprilie 2017, poliţiştii sibieni vor intensifica activităţile de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

Acţiunile poliţiştilor se desfăşoară etapizat, fiecare etapă fiind dedicată unui anumit grup ţintă de participanţi la trafic. Zilnic, vor fi utilizate toate dispozitivele de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

ETAPA I
În ziua de 10 aprilie, se vor organiza şi desfăşura acţiuni pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice şi verificarea legalităţii transportului public de persoane, îndeosebi transportul public de elevi. Toţi conducătorii de autovehicule destinate transportului public de persoane vor fi testaţi cu mijloacele tehnice certificate din dotare în privinţa consumului de băuturi alcoolice.

ETAPA II
În ziua de11 aprilie se vor organiza şi desfăşura acţiuni pentru combaterea neacordării priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor.

ETAPA III
În ziua de 12 aprilie se vor organiza şi desfăşura acţiuni pentru combaterea abaterilor săvârşite de către biciclişti.

ETAPA IV
În ziua de 13 aprilie se vor organiza şi desfăşura acţiuni pentru combaterea abaterilor săvârşite de către pietoni.

ETAPA V
În perioada 14 – 16 aprilie se vor organiza şi desfăşura acţiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză şi conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultima oră

Comentariul meu