foto – carmen iohannis la slujba de florii în biserica romano - catolică. urare pentru românii sărbătoriți

Prima Doamnă a fost prezentă duminică la Biserica Romano – Catolică din Sibiu și a asistat la slujba specială de Florii. Carmen Iohannis le-a urat Florii Fericite tuturor sărbătoriților acestei zile.

Carmen Iohannis a participat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică pe care o frecventează de obicei, din municipiul Sibiu, prima doamnă nefiind însoţită de către preşedintele Klaus Iohannis. Ea a tinut în mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor, iar la ieşirea din lăcaşul de cult a spus că le doreşte tuturor „numai bine şi Florii fericite”, anunță News. Carmen Iohannis s-a aflat, duminică, la slujba de Florii de la Biserica romano-catolică unde ,merge în mod curent, din municipiul Sibiu,. Ea a tinut mână un buchet de sălcii, aşa cum se obişnuieşte în Duminica Floriilor.foto – carmen iohannis la slujba de florii în biserica romano - catolică. urare pentru românii sărbătoriți
Prima doamnă Carmen Iohannis nu a fost însoţită de şeful statului. La ieşirea din biserică, soţia preşedintelui Klaus Iohannis a vorbit despre importanţa sărbătorii de duminică şi le-a urat românilor: „Florii fericite”.
„Este o sărbătoare foarte importantă şi sper să începem o săptămână cu multe foloase. Sărbătorim, ca de obicei, cu gândul la Domnul şi cu bucurie în suflet. Vă doresc numai bine şi Florii fericite”, a spus Carmen Iohannis. Aceasta nu a precizat unde va petrece familia prezidenţială sărbătorile de Paşte.

Ultima oră

Comentariul meu