video foto - martorii spun că tânărul care a intrat în stâlpul de pe bâlea făcea slalom pe șosea: ”e un pericol public”

Traficul a fost blocat în totalitate vineri seara, pe strada Bâlea, după ce un tânăr a intrat violent într-un stâlp și apoi într-o conductă de gaz. Mașina a fost făcută praf, dar tânărul nu a avut nicio rană. Martorii nu pot concepe, cum mașina e făcută „zob”, iar tânărul nu a pățit nimic.

În urma gravului accident, tânărul a ieșit ca prin minune, teafăr și fără nici o zgârietură din mașina făcută praf. Martorii sunt „șocați” de cât de mult noroc a avut băiatul.

„Cum să supraviețuiești, nu-mi dau seama. Uitați-vă și voi cum e mașina. A ieșit viu, nici nu-mi vine să cred.(…) Trebuie să fi puțin prost și tupeist să faci așa ceva. (…) Să scapi viu, e un semn, pe bune. ” spune Indilim Alex.

video foto - martorii spun că tânărul care a intrat în stâlpul de pe bâlea făcea slalom pe șosea: ”e un pericol public”

Un șofer care era în trafic și care a fost depășit de către tânărul care a provocat accidentul, a povestit cum s-a întâmplat totul. ”M-a depășit (…) pe banda a doua, a trecut pe banda întâi și a pierdut controlul volanului. (…) Foarte tare venea. L-am văzut din capăt, făcea s-uri și când a ajuns la mine, să mă depășească (…) era prea tare și n-a mai putut să redreseze mașina, volanul și a văzut că s-a dus. Mașina mea e avariată și ea. Când s-a lovit, bucățile de bordură, au ricoșat în mașina mea. Și acum să vină să vedem ce să facem.  S-a născut a doua oară băiatul. (…) Nu știu era nervos, dar l-am văzut foarte agitat la volan” a spus acesta.

video foto - martorii spun că tânărul care a intrat în stâlpul de pe bâlea făcea slalom pe șosea: ”e un pericol public”A făcut slalom pe șosea

Un alt șofer, care practică de peste douăzeci de ani această meserie, spune că nu a mai văzut așa ceva, și că trebuie să ne ferim de acești oameni care conduc cu asemenea viteză pentru că reprezintă un pericol public. ” Ceea ce am văzut în seara aceasta… m-am crucit pur și simplu. În 22 de ani de șoferie, pot să zic că băiatul s-a născut a doua oară, dar ceea ce văd ca probe, sticla de șampanie lângă el, poate să zic așa că (…) acolo sus, în partea cealaltă, cineva îl iubește. Dar e un pericol public. Să iei tu patru mașini, să depășești, să faci slalom (…). Nu mai suntem în siguranță. Am ajuns să trăim teamă, teroare, pentru  că sunt unii care i-au viața altora, fără niciun rost.” spune domnul Lucian.video foto - martorii spun că tânărul care a intrat în stâlpul de pe bâlea făcea slalom pe șosea: ”e un pericol public”
O doamnă care locuiește pe strada unde s-a produs accidentul, ne spune cât de tare s-a speriat și a ieșit repede să vadă ce s-a întâmplat.„ S-a auzit o bubuitură puternică (…) și am ieșit afară. Poarta praf, mașina praf. A avut foarte mare noroc. Avem gazul întrerupt, că a avariat și țeava de gaz.” relatează Maria Ungureanu pentru Ora de Sibiu.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu