update video - un camion a intrat într-un magazin la stockholm. trei oameni au murit

Un camion a intrat  în mulțime pe o stradă cu magazine din centrul Stockholm. Potrivit poliției, mai multe persoane au fost rănite, iar cel puțin trei au fost ucise.

„Un vehicul a rănit mai multe persoane pe (strada) Drottningatan”, a declarat pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției, Towe Hagg, citată de Agerpres.
Trei persoane au murit în incident, potrivit Reuters.  Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00 GMT, în apropierea unui mare magazin, la intersecția dintre o mare arteră și cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează și AFP, citând poliția.


Autorităţile suedeze au anunţat că trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite, după ce un suspect a intrat cu un camion în pietonii din zona centrală a capitalei Stockholm. Un martor a declarat că cel puţin doi oameni au fost striviţi sub roţile camionului, care ar fi intrat în vitrina unui magazin de pe principala arteră comercială din capitala Suediei, transmite Reuters.
”Am văzut sute de persoane alergând, alergau pentru a-şi salva vieţile”, a declarat o martoră pentru publicaţia suedeză Aftonbladet.
Publicaţia susţine că suspectul a intrat direct în Ahlens Mall. De asemenea, în imaginile video distribuite pe reţelele sociale pot fi văzute mai multe cadavre acoperite cu pături, pe artera comercială Drottningatan, situată în zona centrală a metropolei Stockholm.

Ultima oră

Comentariul meu