Starbucks deschide o cafenea într-o locație din Piața Mare la Sibiu

Până să savurați o cafea la Sibiu a celui mai cunoscut lanț intrernațional de cafenele din lume, nu va mai trece foarte mult timp. AmRest Holding, cel mai mare operator de restaurante din Europa Centrală şi de Est a obținut deja autorizație de funcționare pentru un spațiu comercial în centrul Sibiului și face angajări pentru viitorul Starbucks.

Grupul polonez care administrează franciza pentru cele 28 de cafenele Starbucks din România, deschide o primă locație la Sibiu. Cei de la AmRest au închiriat un spațiu de la SC Metasib SA în Piața Mare a Sibiului și au obținut și autorizație de la primăria Sibiu, la finele lunii trecute pentru amenajarea unei cafenele Starbucks în orașul nostru. Surse de pe piață au explicat pentru Ora de Sibiu că viitoarea cafenea va fi localizată în Centrul Istoric într-un locație cu acces direct din Piața Mare a orașului.
De altfel cei de la STARBUCKS Romania – Amrest Coffee recrutează deja personal pentru angajare la Sibiu prin anunțuri pe principalele site-uri de recrutare.

”In Romania operam in prezent 28 de locatii ale brandului Starbucks si vom continua dezvoltarea de noi locatii. De aceea, cautam noi membrii in echipa noastra in Sibiu”, se arată în unul din anunțuri. Astfel se caută Store Manager, Asistant Store Manager, Shift Supervizor (Product Manager) și Barista sau mai pe românește șef de cafenea, asistent șef de cafenea și tot restul de personal necesar funcționării unei astfel de unități. Deocamdată AmRest nu a anunțat oficial și data la care cafeneaua din Sibiu va fi funcțională, dar cu siguranță că acest lucru se va întâmpla cel târziu în această vară.Starbucks deschide o cafenea într-o locație din Piața Mare la SibiuSibiul ar putea să aibă chiar două cafenele Starbucks. Cei de la NEPI sunt în discuții avansate cu AmRest pentru amenajarea unei locații și în Sibiu Shopping City, după ce galeria comercială va fi modernizată și extinsă. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cine sunt AmRest Holding SE
Pe lângă cele 28 de cafenele din România, AmRest gestionează şi 144 de cafenele Starbucks în Germania (achiziţionate în 2016) şi alte 65 de unităţi în Polonia, Cehia şi Ungaria. AmRest are un contract de licenţă cu Starbucks, valabil până în 2023. AmRest Holding SE (AmRest, WSE: EAT) este cel mai mare operator independent de lanţuri de restaurante din Europa Centrală şi de Est. Cu 40 de noi locaţii deschise în prima jumătate a lui 2016. Numărul total al restaurantelor deţinute (incluzând şi cafenelele) ajunge la 1.091. AmRest are în portofoliu francize precum KFC, Pizza Hut, Burger King şi Starbucks, deţine brand-ul Tagliatella şi a cumpărat şi două branduri care operează în China – Blue Frog şi Kabb.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu