locul unde plictiseala e ucisă garantat. trebuie să mergeți măcar odată la xcape room sibiu

Puțină lume știe că aici la noi în oraș există o alternativă total inedită de a ’’ucide’’ plictiseala și care îți oferă acel sentiment de MAXIMĂ ADRENALINĂ când vine vorba de distracție. Dacă nu ai auzit de Xcape Room Sibiu, atunci te invităm să urmărești interviul live de pe Ora de Sibiu ca să afli tot ce trebuie despre locul în care deja sute de oameni l-au vizitat deja.

Cu siguranță că cel puțin odată te-ai întrebat: oare cum aș putea să mă distrez la maxim în timpul liber pe care îl am? Poate vei fi surprins dar în Sibiul nostru atât de îndrăgit de turiști pentru oferta culturală, există o locație în care poți să îți testezi limitele și să ai parte și de multă distracție dar și adrenalină.
Un grup de oameni faini au pus pe picioare o mică afacere ce se dovedește a fi o adevărată cloșcă cu puii de aur, când vine vorba de a te distra și altfel decât să mergi la un concert cu familia, ori la un fotbal cu gașca sau într-un club cu amicii ori prietenii. Poate că nu ai auzit de Xcape Room și am fost și noi exact în aceeiași situație. După ce le treci pragul odată, cu siguranță o să îți dorești să te reîntorci în locația de pe Calea Cisnădiei de la numărul 50.
Vineri am fost chiar acolo pentru o discuție în direct cu cei ce au pus pe picioare acestă idee extrem de inovativă. Urmăriți interviul de mai jos ca să descoperiți ce înseamnă conceptul Xcape Room la Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu