video - seară perfectă pentru csu. sibiul începe play-off-ul de pe locul doi

Performanță demnă de invidiat pentru baschetul sibian. Cea mai galonată echipă a județului, CSU Sibiu, a reușit să învingă miercuri seară cu 69-66 (18-12, 12-21, 28-13, 11-20) campioana CSM Oradea și a terminat grupa 1-6 pe poziția secundă. Echipa lui Dan Fleșeriu va juca în optimile play-off-ului cu BC Mureș Tg. Mureș.

Sibiu a confirmat forma bună prin care trece și a reușit să învingă miercuri seară pe CSM Oradea, la capătul unui meci în care echipa lui Fleșeriu a jucat bine în sfertul 1 și sfertul 3. A fost îndeajuns să se impună în fața orădenilor, grație și unui joc bun în apărare. Toată lumea a fost cu ochii pe meciul de la Cluj, acolo unde U a reușit până la urmă să învingă Steaua cu 90-84 și asta a fost de bun augur pentru CSU. Sibienii termină pe locul doi înainte de play-off grație acestei reveniri de formă din ultimele două etape ale grupei 1-6. Sibiul a înregistrat o dublă performanță. Este pentru prima dată când reușim să terminăm pe locul doi înainte de play-off în noul format de campionat și nu a pierdut nici un meci acasă în ’’groapa cu lei’’ a primelor șase echipe din România.

CSU:
Davis 11, Hardy 16, Paliciuc 2, Popescu 13, Mijajlovic 13, Cooper 12, Gheorghe 2.

CSM:
Zeno 16, Mandache 14, Barnette 14, Denison 11, Țibîrnă 4, Nicolescu 2, Franklin 5.

Cu urechile ciulite spre Cluj
Meciul de la Sibiu s-a încheiat mai repede decât cel de la Cluj, acolo unde gazdele trebuiau să învingă Steaua pentru ca CSU să termine sezonul regulat pe locul 2. Și cum partida a fost extrem de disputată, jucătorii lui Dan Fleșeriu au rămas pe teren și au format un cerc în jurul antrenorului și stafului tehnic, care stătea cu ochii pe scorul de la meciul U – Steaua. Finalul partidei a însemnat și descătușarea tuturor. Fanii au scandat și ei ’’Cine e pe locul 2! Sibiul e! Sibiul e!’’.

Jucăm cu Mureșul în play-off
CSU Sibiu va juca în play-off cu ocupanta locului șapte, respectiv Mureșul Tg. Mureș. Mureșenii au dominat grupa 7-10 și au învins în ultimul meci cu 49-74 în deplasare la Dinamo. Primele două partide au loc săptămâna viitoare la Sibiu și nu vor fi unele foarte ușoare pentru că adversarii sunt într-o formă bună și spre deosebire de prima parte a sezonului și au mai adus și jucători noi față de ultima întâlnire dintre CSU și Mureș. Partidele de la Sibiu au loc în 12 și 14 aprilie.

Declarații după meci

Ultima oră

Comentariul meu