video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăra

Showroom-ul celor de la eMag se va deschide oficial vineri dimineață la ora 9.00. Este cel mai mare existent în afara Bucureștiului și livrarea se va face inclusiv prin sistem ’’drive’’.

Cel mai mare magazin de vânzări on-line din România inaugurează vineri, 7 aprilie cel mai mare showroom din provincie. Acesta se întinde pe o suprafață de 400 de metri pătrați, dar cu tot cu depozit și parcarea de 32 de locuri, suprafața ajunge la peste 700 de metri pătrați.video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăra Deschiderea pentru public are loc vineri dimineață la ora 9.00, iar în showroom și depozit se vor regăsi peste 80 la sută din produsele cerute. video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraReprezentanții locației ce funcționează în clădirea fostului Consulat German din Sibiu, în imediata vecinătate a fostului magazin XXL, spun că livrarea produselor va fi imediată pentru cele existente în stoc.video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraeMag Sibiu are un număr de 16 angajați și va fi deschis în fiecare zi, cu program mai extins de luni până vineri de la 9.00 la 20.00. video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraCa și noutate este și faptul că showroom-ul din Sibiu va avea și sistem de livrare drive, prin care cumpărătorul poate să primească produsul direct în mașină, în mai puțin de două minute. video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraInvestiția este cifrată la 500.000 de euro, aici incluzând și stocul de marfă.video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăravideo foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăravideo foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăravideo foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăravideo foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraÎn prezent, eMAG are showroom-uri proprii în oraşele Braşov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Timişoara, Iaşi, Ploieşti şi Cluj-Napoca. video foto – emag deschide vineri showroom-ul de la sibiu. cum arată și ce puteți cumpăraeMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa şi Piteşti, şi încă 202 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poşta Română.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cat clopotul :))) Noh, pentru cei care se intrebau ce se poate cumpara cu 500k euro.. uitati aici! Felicitari Emag !!!! :*