un paște cu surprize, la shopping city sibiu. târguri de handmade, produse tradiționale și decorațiuni

Nu mai puțin de 800 de premii instant în cadrul Campaniei de Paște, ateliere de creație pentru copii, Târg de Produse Tradiționale și Târg de Produse handmade, sunt câteva dintre activitățile organizate la Shopping City Sibiu în luna aprilie.

În luna aprilie, Shopping City Sibiu își întâmpină vizitatorii cu oferte speciale pregătite de magazine, premii și evenimente pentru toată familia.

Campania “Un Paste cu surprize”
Shopping City Sibiu organizează, în perioada 7 – 14 aprilie, campania cu premii instant intitulată „Un Paste cu surprize”. În cadrul campaniei, clienții care fac cumpărături de minim 100 de lei din orice magazin, pot câștiga la Panoul cu Premii amplasat lângă Info Point unul din cele 800 de premii instant. Astfel, clienții centrului comercial care vin cu bonul de cumpărături la Info Point și găsesc, în 10 secunde, 3 imagini identice la Panoul cu Premii, vor pleca acasa cu premiul înscris pe acestea. Premiile campaniei sunt: 200 iepurași de pluș, 200 iepurași de ciocolată, 200 vouchere a câte 15 lei fiecare la Business Café, 100 vouchere de 20 lei, pe care câștigătorii le pot folosi în magazinele Nobila Casa, Kitchen Shop, Flanco, Altex sau Carpeta și 100 vouchere de 30 lei, valabile pentru cumpărăturile făcute la Musse, Poema, New Yorker, Kenvelo, CC sau Deichmann.

Târg handmade de Paște
În perioada 12 – 15 aprilie, Shopping City Sibiu a pregătit un târg tematic de Paște, împreună cu ArtCrafts, amenajat în Zona Douglas, unde vizitatorii vor găsi o varietate de produse lucrate manual: ornamente, decorațiuni, cadouri, bijuterii și multe alte surprize. Mai mult, cei mici se vor distra în cadrul atelierelor special organizate pentru ei creând iepurași croșetați, codițe împletite, dreamcatchere, mini grădini sau pictatând ouă.

Târg de Produse Tradiționale și decorațiuni de Paște
În perioada 12 – 15 aprilie, zeci de producători locali îi invită pe sibieni să cumpere din preparatele tradiționale românești: carne, diferite tipuri de brânză, dulciuri, prăjituri de casă, miere, dulcețuri. Nu vor lipsi nici meșterii populari care vor aduce cu ei tablouri, ceramică, vase, bijuterii și accesorii, dar și decorațiuni și cadouri speciale pentru Paște, toate create manual, dupa tradiții îndelungate, transmise din generație în generație.
O expoziție inedită de ouă încondeiate cu măiestrie de meșterii populari din Bucovina va putea fi admirată în cadrul târgului amplasat pe Galeria Carrefour. Cei mai curioși vor putea învăța tainele acestei arte participând la demonstrațiile live făcute de aceștia.

Atelier de încondeiat oua și vanatoare de ouă.
Copiii sunt în centrul atenției si luna aceasta, pentru ei organizându-se în data de 9 aprilie, atelierul de creație handmade unde vor învăța să încondeieze ouă și să realizeze coșulețe din farfurii de plastic, pe care le vor împodobi cu iarbă din rafie și floricele din hârtie. Cei mici sunt așteptați să își demonstreze creativitatea în cadrul atelierului dedicat Pastelui, începând cu ora 14:00, în zona de food court, atelier la care accesul este gratuit.
În 11 aprilie, ora 10:30, cei mici încep vânătoarea de ouă de ciocolată, pe Galeria Carrefour. Micuții sunt așteptați să scotocească fiecare colț al galeriei și să găsească cât mai multe ouă, pe care desigur, le pot lua acasă.

Ultima oră

Comentariul meu