a murit directorul apă canal sibiu. mircea niculescu s-a stins din viață la 71 de ani

Unul dintre cei mai vechi oameni din administrația locală s-a stins din viață joi. Mircea Niculescu a fost director general la SC Apă Canal SA încă de la înființare în anul 1998. În vârstă de 71 de ani, Niculescu era internat de câteva zile la Spitalul Județean Sibiu din cauza unor probleme de sănătate.

’’Cum mare greutate în suflete ne despărțim de cel ce până joi, 6 aprilie, s-a aflat în fruntea societății ”Apă Canal” Sibiu căutând, neobosit, căile prin care serviciul de apă și canalizare să devină tot mai bun, mai performant. Mircea Niculescu a fost cel care, începând cu anul 1989 și-a pus amprenta pe serviciile publice oferite sibienilor și nu numai. Parcursul profesional a fost unul amplu, marcat de dorința permanentă de a fi oferi totul pentru a realiza obiectivul vizat’’, se arată într-un comunicat al SC Apă Canal SA.
În 1998, ia naștere societatea ”Apă Canal” SA Sibiu, Mircea Niculescu devenind director general, cu mari ambiții privind modernizarea întregii infrastructuri. ’’Astăzi, în urma sa, Mircea Niculescu lasă o firmă puternică, o echipă unită ce va continua să ofere cu profesionalism și încredere servicii de calitate tuturor celor aproximativ 300.000 de locuitori din aria de operare. Pentru toate acestea îi mulțumim! În urma sa, Mircea Niculescu lasă o familie îndurerată, pe care de multe ori a privat-o de prezența sa, dedicând mult timp companiei pe care a ridicat-o și a adus-o în topul celor mai reprezentativi operatori regionali din România. Transmitem condoleanțe familiei îndurerate și ne rugăm ca Dumnezeu să-l țină aproape, acolo, Sus!’’, se mai arată în comunicatul SC Apă Canal SA. Înmormântarea va avea loc sâmbătă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. un jeg lacom. sper sa-l ia cu el cat de curind si pe cealalta lipitoare, gradinaru. hotii sibiului impreuna cu iohanis.