simpozion despre legislaţie şi multidisciplinaritate în medicina muncii la sibiu

În zilele de 6 şi 7 aprilie 2017, Asociaţia Transilvană de Medicina Muncii şi Facultatea de Medicină a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu SCJU Sibiu, organizează Conferinţa „Legislaţie şi Multidisciplinaritate în Medicina Muncii”. Manifestarea va avea loc în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, str. Lucian Blaga nr. 2A, cu începere de la ora 10.00.

„Conferinţa de Medicina Muncii de la Sibiu abordează problematica specifică a multidisciplinarităţii activităţii de Medicina Muncii, care se constituie într-un punct de întâlnire a unor domenii variate, atât medicale, cât şi aparţinând mediului de muncă şi social. Similar practicii din toate ţările europene, Medicina Muncii din România răspunde unui ghidaj şi unor exigenţe legislative care urmează calea unei continue adaptări la evoluţia europeană a domeniului sănătăţii şi securităţii în muncă, dar şi la realitatea socio-economică locală, regională şi naţională”, a explicat Dr. Doina Giurgiu Preşedintele Asociaţiei Transilvane de Medicina Muncii și medic primar specialitatea medicina muncii în cadrul SCJU Sibiu.
La manifestare vor conferenţia cadre didactice universitare şi specialişti din specialităţile: Medicină Internă, Cardiologie, Reabilitare Medicală, Oftalmologie, Dermatologie, Alergologie, Psihiatrie, Medicină Legală şi Medicina Muncii, din centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş, Arad, Oradea şi Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu