încă o sibiancă înșelată prin metoda accidentul. i-a dat 1.000 de euro unui borfaș
FOTO: arhivă

O femeie de 69 de ani a fost miercuri victima unei înșelăciuni prin metoda ”accidentul”. Sibianca i-a dat 1.000 de euro unui bărbat care i-a spus că fiul și nora ei sunt implicați într-un accident foarte grav. Este a doua persoană înșelată prin această metodă în aceste zile.

În data de 5 aprilie, în jurul orei 03,35, o sibiancă în vârstă de 69 de ani a reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că a fost victima unei înşelăciuni prin metoda ACCIDENTUL.
În fapt, în jurul orei 03,00, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat necunoscut care s-a recomandat a fi medic şi care i-a comunicat femeii că fiul şi nora au fost implicaţi într-un accident rutier deosebit de grav, că cei doi se află internaţi la UPU – Spitalul Clinic Judeţean Sibiu şi au nevoie de suma de 1.000 euro pentru transportul cu elicopterul la Bucureşti unde urmează a fi supuşi unor intervenţii chirurgicale. Convorbirea telefonică a durat aproximativ 15 min, timp în care un alt bărbat necunoscut s-a deplasat la domiciliul victimei de unde a ridicat suma de bani solicitată.
După plecarea bărbatului căruia i-a dat banii, femeia a înţeles că a fost victima unei înşelăciuni şi a sesizat Poliţia. În prezent, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu fac cercetări în vederea identificării, prinderii şi tragerii la răspundere a vinovaţilor.
Reamintim că zilele trecute o altă sibiancă a fost înșelată prin aceeiași metodă și le-a dat borfașilor 18.000 lei. Detalii găsiți AICI.

Ultima oră

Comentariul meu