foto – accident de cascadorii râsului la sibiu. fotografia a devenit imediat ținta ironiilor

Un șofer al unui autoturism înmatriculat în județul Vâlcea a fost protagonistul unui accident care din fericire nu s-a soldat cu victime. Fotografia postată pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu a stârnit însă zeci de comentarii, unele duse la extrema discriminării.

Șoferul mașinii din fotografie nu a apreciat prea bine înălțimea autoturismului și a canapelei pusă pe capota acesteia și a devenit subiect de ironii în spațiul virtual. Omul a vrut să treacă pe sub podul de cale ferată ce traversează strada Viitorului, numai că a trecut doar mașina, iar canapeaua a zburat pur și simplu de pe portbagajul pus pe capotă. Din fericire aceasta nu a lovit pe nimeni. Chiar dacă au încurcat puțin traficul, oamenii și-au pus canapeaua înapoi pe mașină și au mers mai departe.

Subiect de ironii și comentarii belicoase
Un participant la trafic a fotografiat mașina cu pricina și a postat poza pe grupul Info Trafic Jud. Sibiu, iar în scurt timp au apărut zeci de comentarii, care mai de care mai obiective sau subiective. Bineînțeles că nu au lipsit glumele și ironiile pe seama vâlcenilor, iar de aici s-a pornit un adevărat război al cometariilor. ”Sunt ardelean dar mi-e sila de ardelenii “superb inteligenți” din grup. Credeam ca grupul este pentru altceva!!! Rușine! Uscaturi sunt peste tot, deștepților!”, a concluzionat Rațiu Florian. Într-un final unul din administratorii grupului a intervenit în discuție și a șters toate comentariile belicoase sau cu limbaj neadecvat. Vedeți postarea AICI.

Ultima oră

Comentariul meu