csu luptă pentru victorie cu oradea și cu gândul la locul doi înainte de play-off

Sibiul joacă miercuri de la 19:45, în Sala Transilvania un meci ce i-ar putea aduce un cadou perfect înainte de play-off. CSU evoluează împotriva campioanei CSM Oradea, iar un succes coroborat cu o înfrângere a Stelei la Cluj, ne-ar aduce locul doi înainte de play-off.

Cu moralul ridicat după victoria din ultima etapă, împotriva celor de la U BT Cluj Napoca, baschetbaliștii sibieni speră să facă un meci bun în compania celor de la Oradea.
”De data aceasta va fi un meci fără miză pentru ei, pentru că nu mai pot urca de pe locul patru, nici nu mai pot coborâ. Va fi însă cu miză pentru noi pentru că, în cazul unei victorii, am putea termina sezonul regluat pe locul al doilea, în cazul în care Steaua pierde la Cluj. Vom aborda meciul astfel încât să putem să ne apropiem victoria. Dacă acest lucru va fi posibil, m-ar bucura foarte mult să terminăm sezonul regulat cu o victorie în fața fanilor noștri și să fim foarte bine pregătiți pentru PlayOff. Avem câteva probleme medicale. Timpul este foarte scurt după meciul greu, de duminică, cu Clujul, în care am făcut multă risipă de energie. Sper că cei care au probleme medicale, nu accidentări, să își revină în timp util și să poată să joace cu toții”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Biletele pentru această partidă se pot achiziționa de la sediul Clubului, str. Rennes, nr. 2, între orele 9 și 15, iar în ziua meciului și de la Sala Transilvania, înainte de o oră de startul partidei.

Ultima oră

Comentariul meu