trei sibieni prinși în sibiu și tălmaciu beți criță la volan în weekend

Trei sibieni au fost prinși de polițiști în weekend conducând pe drumurile publice din Sibiu și Tălmaciu,  sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 31 martie, în jurul orei 08,15, în municipiul Sibiu, în Piaţa Unirii, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 61 de ani. La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât poliţiştii au întocmit pe numele şoferului un dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
Tot în data de 31 martie, în jurul orei 23,45, în municipiul Sibiu, pe Calea Guşteriţei, un alt sibian, în vârstă de 48 de ani, a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind în prezent cercetat penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.
În data de 1 aprilie, în jurul orei 12,30, pe DN 7, în localitatea Tălmaciu II, a fost depistat un conducător auto în vârstă de 60 de ani, domiciliat în oraşul Avrig, care, la testarea alcoolscopică, a prezentat rezultatul de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii rutieri i-au întocmit avrigeanului dosar penal ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu