prins pe calea dumbrăvii cu mașina neînmatriculată, cu numere false și fără permis auto

Polițiștii sibieni de la Biroul Rutier au avut parte de o surpriză extrem de neplăcută duminică seară pe Calea Dumbrăvii. Aceștia au surprins în trafic un tânăr de 27 de ani care mergea cu o mașină neînmatriculată, cu numere false și fără să aibă permis de conducere.

În data de 2 aprilie, în jurul orei 19,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 27 de ani.
În urma verificărilor a rezultat că autoturismul este neînmatriculat, plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autovehicul aparţineau altei maşini, iar conducătorul auto nu deţine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule.
’’În cauză, a fost întocmit dosar penal, sibianul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea unui autovehicul cu numere false’’, se arată într-o informare de la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu