foto – emag deschide primul showroom din sibiu. este cel mai mare din provincie și e aproape gata

Cel mai mare magazin de vânzări on-line va deschide în zona Sibiului primul showroom oficial. Investiția este aproape finalizată, în aproximativ o săptămână acesta urmând să fie amenajat complet. Surse oficiale au explicat locația este cea mai mare din provincie.

Sibiul intră oficial din această lună pe harta orașelor în care eMag va avea un showroom de prezentare și desfacere. Cel mai mare și cunoscut site de vânzări on-line din România, amenajează de zor locația din Sibiu. Showroom-ul este localizat în clădirea fostului Consulat al Germaniei de la ieșirea din oraș pe stânga spre Șelimbăr, în vecinătatea fostului magazin XXL.foto – emag deschide primul showroom din sibiu. este cel mai mare din provincie și e aproape gataLucrările sunt destul de avansate la showroom, iar acesta va fi cel mai mare deschis în afara Bucureștiului. Surse oficiale au explicat pentru Ora de Sibiu că magazinul va fi gata în maxim o săptămână, iar inaugurarea va avea loc mai mult ca sigur până la Paște. foto – emag deschide primul showroom din sibiu. este cel mai mare din provincie și e aproape gata
În prezent, eMAG are showroom-uri proprii în oraşele Braşov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Timişoara, Iaşi, Ploieşti şi Cluj-Napoca. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa şi Piteşti, şi încă 202 de puncte de livrare deschise în parteneriat cu Poşta Română. Ora de Sibiu a solicitat informații mai multe despre investiție și vom reveni cu un articol mai amplu în zilele ce urmează.

Ultima oră

Comentariul meu