afaceriști din elveția, franța și belgia se reunesc pentru două zile la sibiu

În 22 și 23 iunie, la Sibiu, vor veni mai mulți actori economici din România, Elveția, Franța și Belgia, la hotel Ramada, în cadrul unui eveniment numit „Întâlniri Francofone de Afaceri”.

Clubul Francofon de Afaceri din Sibiu organizează anul acesta a doua ediție a “Întâlnirilor Francofone de Afaceri”, fiind gaza unui eveniment francofon care reunește la Sibiu, timp de două zile, actori economici din România, Franța, Belgia și Elveția.
Evenimentul va avea loc în zilele de 22- 23 iunie 2017 la Hotelul Ramada din Sibiu. Inițiat în anul 2016, evenimentul își propune să aducă în inima României intreprinderi francofone care sunt interesate de domeniul afacerilor din România și totodată să le faciliteze acestora întâlnirea cu viitori clienți sau parteneri.
“Întâlnirile Francofone de Afaceri” propun participanților întâlniri BtoB, conferințe și momente de “networking” care oferă o relaționare într-o ambianță informală, reprezentând așadar, un eveniment francofon, multisectorial. Programul evenimentului include ateliere și workshopuri cu diferite tematici, cum ar fi: “Resurse umane”, “România, noul el-dorado” al IT-ului, “Dreptul afacerilor și fiscalitatea în România”, “Investim în România”, care oferă participanților toate informațiile necesare asupra domeniului afacerilor în România și prevederile sale.
Intreprinderi ca: E&Y, BRD, NTN-SNR, TPA, Gruia Dufaut, Agricover vor fi prezente la eveniment, fiind deja pe lista participanților înscriși.
Programul complet al evenimentului se poate accesa pe site-ul….Pentru orice informație suplimentară, vă rugăm să o contactați pe Justine Vidil, coordonatoarea CFAS, la numărul de telefon 0779951779 sau la adresa de e-mail contact@cfasibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu