distracție și multă lume la primele grătare din această primăvară în împrejurimile sibiului

Daca e soare, atunci sa nu ratam nicio clipa din aceasta zi de poveste. Fara doar si poate, asa au gandit cei mai multi sibieni, sambata. Cele peste 20 de grade Celsius din termometre i-au imbiat pe oameni sa stea la aer curat pe lângă Sibiu.

In imprejurimile Sibiului s-a iesit la iarba verde pe patura sau pe sezlong, in timp ce graterele incarcate au sfarait cu mici, carne dar si de legume, in cazul celor care tin post.
Citiva tineri au lasat deoparte pentru o zi netul, si-au luat bicicletele si, in nici jumatate de ora, au ajuns la Curmatura Stezii, aproape de Paltinis. Au uitat boxa portabila acasa, dar nu a fost nici o drama. Muzica si-o fac chiar ei.
„A fost fain afara, daca tot avem biciclete de ce sa nu profitam de ele si sa ne plimbam?”, spune unul din ei.
La scurt timp, micii au inceput sa sfaraie pe gratar.
La Sibiu au fost sambata peste 20 de grade. Prea mult a tinut iarna, spun turistii, dar si localnicii care au iesit la o plimbare, iar acum e vremea sa ne bucuram de soare.
Cei care nu au vrut sa iasa din oras au invadat parcurile. O alta varianta a fost muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului. Aici, totul e de poveste: pomii infloriti, aleile inverzite care te indeamna la plimbari lungi cu sareta trasa de cai sau pe jos, agale, in tihna, scrie stirileprotv.ro.

FOTO: arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu