astăzi se joacă meciul la care cu toții cântăm ’’hai csu! în totdeauna peste u!’’

Sala Transilvania va fi plină ochi duminică seară. Aici se ’’scrie’’ un nou episod din Derby de Ardeal, iar scenariul va fi unul cu casa închisă. Biletele pentru meciul dintre CSU și U Cluj s-au vândut în totalitate încă de la începutul săptămânii.

CSU își poate asigura locul trei înainte de play-off dacă reușește ca pentru prima dată în actualul sezon să treacă de liderul U Cluj. Gruparea ce domină autoritar campionatul național ne-a învins de fiecare dată în acest an competițional, fie că vorbim de campionat sau cupă. Dan Fleșeriu speră ca Sibiul să triumfe la capătul meciului de duminică de la 18.00.
”Întâlnim echipa momentului din campionatul României. Probabil cel mai bun lot de jucători. Cu siguranță noi vom încerca, așa cum am încercat și am reușit cu Steaua, să facem o apărare cel puțin la fel de agresivă și de motivată și cu Clujul. În atac vom încerca să valorificăm absolut toate slăbiciunile adversarilor, chiar dacă nu sunt multe, astfel încât să rămânem aproape de ei în meci și, să sperăm că, pe finalul meciului, reușim să ne impunem. Băieții sunt foarte supărați după eșecul de la Pitești. Este și normal pentru că ne-am dorit foarte mult să fim siguri de pozițian 3 în clasament. Din păcate nu am reușit și suntem puțin demobilizați, dar în meciurile de acasă avem suportul publicului și cu siguranță ei ne vor împinge din nou, de la spate”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.
După Cluj, CSU Sibiu joacă miercuri, 5 aprilie, tot pe teren propriu, ultima partidă înaintea PlayOff-ului, cu CSM CSU Oradea, de la 19:45. Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare începând de luni, 3 aprilie, atât la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, cât și online, pe www.csusibiu.ro. Meciul cu Clujul este transmis pe Digi Sport.

Ultima oră

Comentariul meu