Un bărbat din Brateiu, a fost prins vineri de polițiști, conducând fără permis, cu mașina neînmatriculată și cu numere false. Acesta este cercetat penal pentru infracțiunile comise.

Potrivit unui comunicat remis către Ora de Sibiu, în dimineața zilei de 30 martie, în jurul orei 0930, polițiștii Postului de Poliție Brateiu au oprit pentru control în trafic un conducător auto, în urma verificărilor fiind constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul. De asemenea, autoturismul condus este neînmatriculat și are aplicat număr fals de înmatriculare.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Brateiu, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere (art. 335 alin.1 cod penal) și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare (art.334 alin 1 si 2 din Cod Penal).

Foto: arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu