patronul de la amso va sta în arest 30 de zile. au fost percheziții acasă la corjescu

Știrea cea mai importantă a zilei de joi la Sibiu este legată de numele uneia dintre cele mai cunoscute școli de șoferi din oraș. Patronul Valentin Corjescu a fost arestat în urma unui flagrant în care acesta primea câteva sute de euro pentru a pune ’’pile’’ unor candidați la examenul pentru permisul auto.

Valentin Corjescu a fost prins în flagrant miercuri, dar numai joi seară a fost prezentat în fața magistraților cu propunerea de arest preventiv pentru 30 de zile, propunere ce a primit de altfel aviz favorabil. Patronul Școlii de Șoferi AMSO este acuzat că primea de la cursanți mai multe sume de bani ca să intervină pe lângă examinatori pentru a le facilita promovarea examenului practic pentru obținerea permisului auto. Mai exact între 200 și 400 de euro ar fi ajuns în buzunarul lui Corjescu pentru ca acesta să își pună în valoare presupusele relații pe lângă examinatorii de la S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu.
CITEȘTE ȘI: Șpăgi pentru permise auto – Patronul AMSO, Valentin Corjescu, a fost reținut în urma unui flagrant la Sibiu
Planurile au fost date peste cap de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Sibiu, care sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, l-au surprins în flagrant pe Corjescu, exact când primea 400 de euro de la un cursant al școlii de șoferi. Au urmat apoi percheziții și acasă la patronul de la AMSO. Vezi AICI ce au găsit procurorii la percheziții și alte detalii despre acest caz.

Ultima oră

Comentariul meu