one day check-up, cea mai sănătoasă investiție în viața ta

Spitalul European Polisano din Sibiu vine în întâmpinarea oamenilor care nu au timp să meargă, periodic, la doctor: pachetul One Day Check-Up. Acesta cuprinde toate investigațiile, analizele și consultațiile necesare pentru o evaluare completă a stării de sănătate, într-o singură zi.

Diagnosticarea timpurie joacă un rol cheie în tratarea unui număr foarte mare de boli care nu prezintă anterior niciun simptom. Spitalul European Polisano din Sibiu vă propune o explorare cuprinzătoare, multidisciplinară și personalizată, susținută de tehnologie de ultimă oră și de un personal medical dedicat și experimentat. Pachetul include consultații de medicină internă, ORL, oftalmologie, cardiologie, endocrinologie, urologie sau ginecologie, explorări imagistice și analize laborator, pachetul fiind însă flexibil și perfect adaptabil nevoilor fiecărui pacient.

Cui se adresează?
One Day Check-Up este dedicat oamenilor care nu au timp să se intereseze regulat de starea lor de sănătate.

De ce la Spitalul European Polisano?
Spitalul European Polisano, cea mai recentă și modernă investiție în domeniul medical din România, este singurul spital privat din țară care acoperă întreaga patologie medicală – 35 de specialități.

Cum se vă desfășura One Day Check-Up?
La sosire, veți fi preluat de un consilier medical, care vă va îndruma pe tot parcursul zilei și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Veți fi cazat în regim hotelier, cu pensiune completă. Consultațiile vor avea loc în intimitatea salonului dumneavoastă, iar la final veți primi dosarul medical ce va cuprinde rezultatul tuturor investigațiilor pe care le-ați efectuat, precum și tratamentele și recomandările necesare. Pentru detalii și programări, aveți la dispoziție numărul de telefon: 0745.576.960.

Ultima oră

Comentariul meu