locul în care te distrezi la maxim, ai parte de adrenalină și îți testezi și limitele. aici la noi în sibiu

Când vine vorba de modalități de petrecere a timpului liber Sibiul nu duce lipsă de evenimente, concerte sau festivaluri care mai de care mai atractive. Pentru sibieni însă aceste lucruri par să fie o rutină din ce în ce mai acută de la un an la altul. Puțină lume știe însă că aici la noi în oraș există o alternativă total inedită de a ’’ucide’’ plictiseala și care îți oferă acel sentiment de MAXIMĂ ADRENALINĂ când vine vorba de distracție.

Cu siguranță că cel puțin odată te-ai întrebat: oare cum aș putea să mă distrez la maxim în timpul liber pe care îl am? Poate vei fi surprins dar în Sibiul nostru atât de îndrăgit de turiști pentru oferta culturală, există o locație în care poți să îți testezi limitele și să ai parte și de multă distracție dar și adrenalină.
Un grup de oameni faini au pus pe picioare o mică afacere ce se dovedește a fi o adevărată cloșcă cu puii de aur, când vine vorba de a te distra și altfel decât să mergi la un concert cu familia, ori la un fotbal cu gașca sau într-un club cu amicii ori prietenii. Poate că nu ai auzit de Xcape Room și am fost și noi exact în aceeiași situație. După ce le treci pragul odată, cu siguranță o să îți dorești să te reîntorci în locația de pe Calea Cisnădiei de la numărul 50.

60 de minute cu ’’de toate’’
Xcape Room Sibiu reprezintă o alternativă cu totul inedită de petrecere a timpului liber – căci tocmai noțiunile de timp și libertate vor deveni o sursă de adrenalină, suspans și distracție!
Ce înseamnă un joc de evadare? Pentru început, Timpul se va reduce la 60 de minute. Ești închis într-o cameră, alături de prieteni, colegi sau familie. Camera nu e una banală, ci vine cu un scenariu prestabilit și te transpune într-o realitate în care suspansul și misterul tronează.locul în care te distrezi la maxim, ai parte de adrenalină și îți testezi și limitele. aici la noi în sibiuObiectivul final și concret al jocului este să rezolvi toate puzzle-urile din cameră și să evadezi în mai puțin de 60 de minute. Însă e vorba de mai mult de atât. Xcape Room Sibiu e o provocare pentru orice minte odihnită. O provocare să ieși din zona de confort, să îți dezvolți spiritul de observație, să îți pui mintea la contribuție, să îți dezvolți atenția la detalii, să fii eficient, rapid și perspicace. Să înveți să comunici, să lucrezi în echipă și să faci toate astea râzând, cu zâmbetul pe buze și cu simțul curiozității retrezit la viață.
E o combinație perfectă de minim trei ingrediente: adrenalină, distracție și inteligență!

Trei camere speciale cu trei scenarii total diferite
Xcape Room Sibiu aduce la Sibiu nu una, ci trei camere speciale în care îți poți testa abilitățile, te poți distra și îți poți depăși niște limite personale. Fiecare cameră cu povestea ei:

The Murder Scene spune povestea unui detectiv ce revizitează scena unei crime, pentru a descoperi ce s-a întâmplat acolo cu adevărat. El găsește însă mai mult decât s-ar fi așteptat. Detectivul te sună pe tine, vocea sa sună a primejdie… Înainte de a-ți putea spune însă ceva, apelul se deconectează. Acum depinde de tine și de echipa ta să-l găsiți pe detectiv și să descoperiți adevărul din spatele scenei crimei. Rezolvă misterul și vei putea scăpa din cameră!locul în care te distrezi la maxim, ai parte de adrenalină și îți testezi și limitele. aici la noi în sibiuThe Bunker te transpune într-o bază militară unde s-a activat secvența de autodistrugere. Tu și echipa ta sunteți singurii oameni din buncăr care dețin butonul de dezactivare. Însă nici unul dintre voi nu știți exact procedura de neutralizare a atacului. Va trebui să lucrați împreună pentru a găsi secvența de anulare de bypass. Rachetele nucleare se vor lansa în 60 de minute. Timpul e scurt!

TheJigSaw te trezesti intr-o baie veche.Nu aveti idee cum si de ce ati ajuns acolo…nu stiti ca sunteti intr-un mare pericol.O minte diabolica vrea sa va pedepseasca pentru toate pacatele voastre si are un plan. Let The Game Begin……..locul în care te distrezi la maxim, ai parte de adrenalină și îți testezi și limitele. aici la noi în sibiuUnde îi găsiți pe cei de la Xcape Room Sibiu
Dacă ești decis să mergi să îți testezi limitele la Xcape Room, atunci trebuie să ști că poți să faci acest lucru la adresa din Sibiu de pe strada Calea Cisnădiei la numărul 50. Cei ce vor mai multe informații pot să sune la 0743.282.378 sau 0722.654.250, ori să acceseze www.xcaperoomsibiu.ro ori să intre pe Facebook la adresa facebook.com/xcaperoomsibiu
Orar zilnic: 10:00 – 22:00

Ultima oră