începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiu

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în club, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite. Cei mici vor putea merge la piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super petreceri în Cotton Pub 
Dj XTZ, DJ Andu și MC Ionu sunt pregătiți să ofere încă o seară memorabilă la platane ”Man, i love Fridays” fiind deja o rețetă de succes care atrage weekend de weekend sute de sibieni și turiști în locația de pe Rațiu. Distracția continuă aici și sâmbătă seară. Distracția continuă aici și sâmbătă seară, așa că aveți motive să vă rezervați din timp o masă în pub, la telefon 0752.268.866
începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiu

Distracție la maxim, adrenalină și testarea limitelor

Puțină lume știe însă că aici la noi în oraș există o alternativă total inedită de a ’’ucide’’ plictiseala și care îți oferă acel sentiment de MAXIMĂ ADRENALINĂ când vine vorba de distracție.
începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiuAflă totul aici.
Fondatorii Smart Bill Romania stau de vorba cu elevii și studenții sibieni
În acest weekend, pe 1 aprilie, la Sibiu va avea loc Entrepreneurship Day, eveniment dedicat elevilor și studenților din oraș înteresați de antreprenoriat.

începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiu

Mai multe detalii aici.

Filme noi în programul celor de la Arta

Pentru cei care vor să vizioneze un film bun, au la dispoziție o gama largă, atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar cei de la Cinema Arta au făcut public programul pentru perioada 31 martie – 6 aprilie.

începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiu

Vezi programul complet aici.

Programul complet și noutăți la Radu Stanca – Primele reprezentații „Faust”

La TNRS, luna aprilie aduce primele reprezentații ale celui mai așteptat spectacol, „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, într-o nouă formulă, cu Miklós Bács (Faust) și Ofelia Popii (Mefisto). Cele două reprezentații programate în luna aprilie, la Sibiu, sunt sold out, iar cele două programate la Budapesta, în cadul Madách International Theatre Meeting (MITEM), în 27 și 28 aprilie, sunt, de asemenea, vândute integral.

începe un weekend plin de distracție și evenimente la sibiu

Programul complet al pieselor îl găsiți aici. 

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de creeat povești” de la ora 10:00 și de la ora 12:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona și la spectacolul de teatru „Vrăjitorul din Oz„, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 11:00.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră.

Ultima oră

Comentariul meu