incendiu puternic stins după mai bine de trei ore de pompieri în laslea. o casă s-a făcut scrum

Pompierii din Medias, Sighișoara și comuna Laslea au intervenit în noaptea de miercuri spre joi pentru stingerea unui incendiu ce s-a manifestat la o gospodărie din comună. În urma acestuia au fost distruse casa de locuit, un garaj și o anexă pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați.

În dimineața zilei de joi, 30 martie a.c., la ora 03:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu a fost solicitat să intervină în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Horea” al județului Mureș și Serviciile Voluntare ale orașului Dumbrăveni și comunei Laslea, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie situată în comuna Laslea, str. Principală, numărul 171. Pompierii militari au acționat cu 4 autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș al I.S.U. Sibiu și Detașamentului de Pompieri Sighișoara al I.S.U. Mureș, fiind ajutați de serviciile voluntare din zonă.
După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii profesioniști și voluntari au lichidat incendiul. În urma acestuia au fost distruse casa de locuit, un garaj și o anexă pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu