Ce au găsit procurorii acasă la patronul AMSO. Valentin Corjescu stă după gratii următoarele 30 de zile

Patronul școlii de șoferi AMSO va petrece după gratii următoarele 30 de zile. Procurorii au făcut percheziții acasă la Corjescu și au ridicat mai multe sume de bani care ar fi provenit tot de la cursanți cărora le-a promis că intervine pe lângă examinatori pentru a trece proba practică la examenul de obținere a permisului auto.

Valentin Corjescu rămâne în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile. Solicitarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu către Tribunalul Sibiu pentru arestarea preventivă a fost aprobată. ’’Inculpatul va rămâne în arest prevenitv pentru o perioadă de 30 zile’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Prim procuror Ion Veştemean, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Aproape 800 de euro ridicați la percheziții
După ce l-au reținut în timp ce primea de la mai mulți cursanți mai multe sume de bani ca să intervină pe lângă examinatori pentru a le facilita promovarea examenului practic pentru obținerea permisului auto, procurorii au făcut percheziții și acasă la Valentin Corjescu și totodată la sediul firmei AMSO. ’’S-au făcut percheziții și s-au ridicat mai multe sume de bani’’, a confirmat procurorul Ion Veştemean de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. Ar fi vorba de aproximativ 800 de euro și câteva sute de lei.

CITEȘTE ȘI: Șpăgi pentru permise auto – Patronul AMSO, Valentin Corjescu, a fost reținut în urma unui flagrant la Sibiu

I-au făcut flagrant
Reaminitim că administratorul și totodată patronul de la Școala de Șoferi AMSO din Sibiu a fost reținut miercuri de către polițiștii de la Serviciul Județean Anticorupție Sibiu pentru trafic de influență. Valentin Corjescu era bănuit de mai multă vreme că primea bani de la cursanții școlii de șoferi ca să intervină pe lângă examinatori pentru a trece proba practică la examenul de obținere a permisului auto. Procurorii spun că patronul de la AMSO a cerut la doi cursanți suma de 200 Euro şi respectiv, 400 Euro pentru a-şi exercita o pretinsă influenţă asupra examinatorilor din cadrul Instituţiei Prefectului – S.P.C.R.P.C.Î.V. Sibiu, în vederea determinării acestora din urmă să îi declare admişi în momentul susţinerii probei practice a examenului de dobândire a permisului de conducere. CITEȘTE CONTINUAREA AICI!

foto: Google Earth

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da,sunt binecunoscute printre cursanti ilegalitatile facute de catre patronii scolilor din Sibiu.Dar pentru ca dureaza de atatia amar de ani si nicio autoritate abilitata nu a facut nimic atat de multi ani a intrat in obicei,in normalitate.Ne furam singuri caciula cum s-ar zice.