se reiau ridicările mașinilor parcate neregulamentar îb sibiu - program non-stop și numere noi de telefon

Șoferii care parchează neregulamentar în Sibiu, se vor trezi cu mașinile ridicate începând cu data de 1 aprilie 2017. Poliția Locală a organizat compartimentul specializat, programul și regulamentul pentru ridicarea acestor mașini.

Suspendată în mai 2015, ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar va fi reluată în municipiul Sibiu ca urmare a noilor prevederi legislative, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 965/2016 pentru modificarea și completarea Regulamentului de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, din data de 1 aprilie 2017.

O singură mașină pentru intervenție și 15 angajați
Contactat de Ora de Sibiu, Directorul General al Poliției Locale Sibiu, explică modalitatea de ridicare a mașinilor, programul și locația depozitării mașinilor. ”În prima fază doar cu o mașină se acționează în procesul de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar din Sibiu. În urma concursului de marți, 28 martie 2017, cincisprezece oameni au fost angajați plus cinci casieri care erau deja în compartimentul specializat”, spune Gheorghe Aldea.

Program non-stop la ridicări. Cum și unde sunăm
Aldea a mai explicat că noul serviciu va avea cel mai probabil un program de 24 din 24 de ore. Numerele de telefon la care se poate apela noul serviciu s-au schimbat. ”Ne dorim ca serviciul să asigure un program non-stop. Sibienii care doresc să apeleze la acest serviciu, pot suna la numărul scurt al Poliției Locale: 0369911, sau la numărul vechi al Poliției Locale: 0269.208.978. Vor fi afișate și alte numere, pe mașina de ridicări a automobilelor parcate neregulamentar. Depozitarea mașinilor ridicate, se va face în vechea locație, la Tursib”, a mai explicat acesta.
VEZI AICI TARIFELE DE RIDICARE AUTO VALABILE DE LA 1 APRILIE
Atenționare pentru șoferii indisciplinați
”Noi sperăm ca reluarea programului de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar să determine șoferii să fie mai atenți când și unde parchează. După o lună de zile o să tragem o concluzie în acest sens. Vechile proceduri de ridicare a mașinilor nu erau stabilite printr-o Ordonanță de Guvern. Acum procedurile sunt stabilite mult mai clar.” , a mai declarat Gheorghe Aldea.

Ultima oră

Comentariul meu