reîncep conferinţele bookland evolution în sibiu

Luni, 27 martie 2017, debutează seria de primăvară-vară a Conferinţelor BookLand Evolution (ediţia a 4a), cel mai amplu proiect cultural, care oferă liceenilor şi studenţilor din 23 de oraşe o oportunitate excelenţă de dezvoltare personală prin discuţii libere cu peste 500 de profesionişti consacraţi.

Tinerii sibieni sunt aşteptaţi între 27-31 Martie, în intervalul orar 14:30 – 16:00, la Biblioteca Universității “Lucian Blaga”, sala Aula Magna. Speakerii Conferinţelor BookLand Evolution din Sibiu sunt: Ioana Andrievici, Mihaela Frunză, Diana Ribana, Casiana Coțofana, Elena Lotrean, Bianca Dăncilă, Teodor Tulpan, Codruța Răbăgel, Puiu Nicolae Fesan, Adriana Crișan, Carmen Baluță, Doriana Tăut, Catrinel Dragomir, Aura Serea, Camelia Floarea, Bogdan Sărățean.
Adriana Crișan, antreprenor, co-founder la European Economy Business School din Sibiu – “BookLand Evolution este un eveniment care contribuie la formarea și dezvoltarea tinerilor, care completează educația oferită de școală și facultate, prin prezentarea unor modele umane și profesionale, oferind șansa acestora să aibă acces la informații și tehnici, încuranjându-i să-și elibereze adevăratul potențial, încrederea în sine, scopul și motivația”.
Aura Serea, consultant in Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională – “Pentru mine este a patra oara când particip la acest eveniment. Chiar de la începuturile caravanei a fost un privilegiu să fiu în fața tinerilor sibieni și să pot împărtăși din experiențele și poveștile de viață pentru a putea fi un exemplu că orice îți propui în viață, poți să realizezi. Cel mai frumos moment a fost la ediția trecută când, printre cei prezenți, am regăsit o studentă ce participase și la prima ediție, când era doar elevă. Să revezi oamenii de la an la an și să le vezi evoluția, este cel mai de preț lucru pe care îl poți experimenta din papucii speakerului, omului care stă în față tot timpul pentru a se da pe sine exemplu. Mă bucur să fiu și în acest an în panelul de speakers și ne revedem în 31 martie!”. Intrarea la conferinţe este liberă.

Ultima oră

Comentariul meu