pescarii și vânătorii ies în stradă și protestează miercuri la sibiu

Peste 100 de membrii ai asociatiilor de vanatoare si pescuit din judetul Sibiu protestează miercuri dupa amiaza in fata Directiei Silvice de pe Calea Dumbravii.

’’Ne-au fost furate padurile! Apele de munte sunt „trase” prin tevi!’’ sunt cateva dintre principalele nemultumiri ale membrilor asociatiilor de vanatoare si pescuit din tara si din judetul nostru. La Sibiu cea mai mare organizatie din judet, Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Sibiu, AJVPS Sibiu se intruneste in Adunarea Generala AJVPS Sibiu in 30.03.2017 ora 17:00 la Grand Hotel din Dumbrava Sibiului.
Scopul A.J.V.P.S. Sibiu îl constituie conservarea biodiversităţii şi protecţia faunei de interes cinegetic şi halieutic, precum şi a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia, prin vanătoare şi pescuit recreativ pescuit sportiv sau familial practicate in mod durabil, ca forme de odihnă activă şi de petrecere a timpului liber de către membrii săi cat si de alte persoane care au calitatea de vanator si pescar din tara si strainatate.
’’Nu mai toleram coruptia! Vrem „directie libera” nu „directie silvica” in AJVPS’’, spun reprezentantii protestatarilor sibieni. Mitingul va avea loc miercuri, 29 martie, incepand cu ora 18.00, pe Calea Dumbravii, nr. 140, in fata sediului Directiei Silvice in vecinatatea Cimitirului Municipal.

Ultima oră

Comentariul meu