live video - ppro group deschide un nou departament la sibiu. acum concert maria cojocaru & the swingers

PPRO Group, una din companiile cu cel mai rapid ritm de dezvoltare din Europa, îşi extinde serviciul internaţional în Sibiu prin înființarea unui departament de suport telefonic, pentru a veni în ajutorul clienţilor internaţionali, consumatorilor de e-money și corporaţiilor. Ora de Sibiu transmite în direct deschiderea de la Sibiu, începând cu 18.00.

Compania anunţă astăzi inaugurarea unui nou birou în oraşul Sibiu, cu oportunităţi de angajare pentru încă 30 de persoane, în primul semestru al acestui an. După ce a emis peste un milion de carduri de consum preplătite sub marca VIABUY în Europa, și alte 200.000 de carduri preplătite CrossCard pentru clienții corporate, fiind furnizorul oficial Paysafecard la nivel mondial, compania a decis să crească cu mult oferta lor de servicii pentru clienți și a ales filiala din Sibiu, pentru a deveni pe viitor, partenerul favorit pentru conturile de e-money și carduri preplatite.


PPRO Group a evoluat cu succes încă de la început, într-o companie-lider din industria FinTech, crescându-și profitul de zece ori în ultimii cinci ani și oferind inovație în peisajul global în continuă creștere al plăților electronice.


În România, PPRO Group, are intenţia de a mări echipa de servicii clienți deja existentă, cu încă 30 de persoane, prin adăugarea de noi servicii pentru clienții utilizatori de e-money, și prin abordarea acestora pe mai multe canale de comunicare. Cu această ofertă în spațiul e-money, compania înlocuiește lanțul de valori al furnizorilor de servicii financiare tradiționale și permite clienților săi să plătească și să-şi gestioneze banii, fără dificultate, fără limite și fără griji; oferindu-le în același timp un control deplin asupra conturilor și datelor lor personale.
Piața europeană tech a devenit extrem de competitivă în ultimii ani. Ca o companie dinamică FinTech, agilă și în creștere rapidă, PPRO Group are deja o echipă talentată de 35 de experți în plăți în Sibiu, prin deschiderea unei noi filiale PPRO în 2016.
“Sibiul este un oraş plin de profesioniști talentați si educați multi-lingvistic, iar legăturile sale de transport cu Marea Britanie și Germania, unde se află celelalte birouri ale noastre, fac ca această locaţie să fie perfectă pentru extinderea noastră”, spune Simon Black, CEO al PPRO Group. Depășirea aşteptărilor consumatorilor privați și clienților noştri corporate, reprezintă una din strategiile cheie ale companiei noastre, iar serviciul clienți de clasă mondială stă la baza misiunii noastre. La nivel global, PPRO are aproape 200 de angajaţi până în prezent în cele două departamente de bussines, ‘Achiziții’ și ‘Emitere’, în birourile din Londra, Munchen, Gibraltar și Sibiu, urmând să deschidă în curând birouri în Atlanta (S.U.A) și Singapore.

Despre PPRO GROUP
Depășind graniţele de pe piaţa plăţilor online, PPRO Group, specialist în e-payments, elimină complexitatea plăților internaționale de e-commerce prin dobândirea, colectarea și prelucrarea unor game largi de plăți alternative, metode pentru PSP-uri, printr-o singură platformă integrată. Platforma PPRO, susține la nivel internațional metodele alternative de plată în mai bine de 190 de țări, ceea ce permite comercianților să-și extindă acoperirea de e-commerce, să încaseze fără griji și să obțină rate de conversie mai mari. PPRO emite, de asemenea, carduri preplatite Visa și Mastercard, sub marca proprie VIABUY și propune cardurile B2B preplătite, sub brandul Crosscard, care pot fi emise atât în formă fizică (vouchere), cât și sub formă de carduri virtuale sau dispozitive NFC (autocolante).
Înființată în 2006, având sediul central în Londra, PPRO este o instituţie financiară certificată de UE, cu o licență de e-money emisă de organismul de reglementare britanic FCA. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.ppro.com.

Ultima oră

Comentariul meu