video - un călugăr din sibiu trage un semnal de alarmă legat de jocul „balena albastră” și despre spovedanie

Ieroschimonahul David, de la mănăstirea Sădinca, din județul Sibiu,a ținut duminică o predică despre jocul care a determinat mai mult de 130 de adolescenți la suicid și despre oamenii cu funcții înalte care nu se mai duc la spovedanie.

Călugărul trage un semnal de alarmă în legătură cu jocul ”balena albastră”, care se răspândește tot mai mult pe rețelele de socializare. „ Cineva care n-o avut mintea întreagă, a intrat în România print-o rețea, care racolează tineret, cu „balena albastră”. Îi racolează pe fiecare și spune (…)tu te duci 24 de ore până în Slobozia și vii înapoi (…). Ultima dată zice, urcă la ce mai mare înălțime (…) aruncă-te în cap și ia-ți viața.”

Ieroschimonahul David, mai trage un semnal de alarmă, referitor la oamenii cu funcții înalte care nu mai merg la spovedit. ”Acum vorbesc despre oamenii care sunt mai marii învățați, care stau la birouri (…) să se gândească și ei (…) să vină să se spovedească în fiecare lună. Nu să spună că nu pot veni (…), De aceea dacă nu-s în stare să țină post, deși au copii , îi cresc cu handicap și bolnavi psihic (…) toți sunteți mândrii. Un călugăr când intră în oraș (…)se simte dezbrăcat de hainele sale (…).” Mai multe detalii în video de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=PkgbAhB-p1w&feature=youtu.be&t=18m28s

Ultima oră

Comentariul meu