magic sibiu înfrângere în deplasare cu acs agronomia 4sports

Magic Sibiu a cedat partida disputată duminică la București, în compania celor de la ACS Agronomia 4Sports. Baschetbaliștii sibieni au pierdut primul meci din faza a doua a campionatului cu scorul de 79-51.

Deși au mers la București cu gândul de a face un joc bun, baschetbaliștii lui Magic au intrat mai greu în meci și s-au văzut conduși încă din actul inaugural. Meciul s-a mai echilibrat în partea a doua, când Magic Sibiu a ieșit mai montată de la vestiare. Diferența de scor n-a mai putut fi însă recuperată, partida fiind adjudecată de formația din București.
Antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu, a declarat că, în ciuda înfrângerii, este mulțumit de dăruirea pe care jucătorii săi au arătat-o în partea a doua a meciului, subliniind jocul bun făcut de Andrei Dinu în atac și de Lukas Grecu în apărare.
„Am intrat mai greu în meci, însă am făcut un joc mai bun în a doua repriză. În a doua parte ne-am apărat mai bine și am pierdut ultimele două sferturi la o diferență mai mică, de câte 3 puncte. S-a schimbat ceva în jocul nostru. Andrei Dinu a jucat bine, a dat peste 10 puncte, Lukas Grecu a jucat și el bine în apărare. Băieții au jucat, am încercat, dar am fost depășiți de viteza de joc a adversarilor, au jucat mult mai rapid decât noi și au făcut o apărare agresivă”, a declarat antrenorul lui Magic Sibiu, Bogdan Spînu.
Cel mai bun marcator al lui Magic Sibiu în partida cu ACS Agronomia 4Sports a fost Andrei Dinu, cu 18 puncte. Cu double-digits a încheiat partida și Radu Schiau, care a marcat 14 puncte. Pentru Magic Sibiu au mai înscris Traian Petru 7 puncte, Lukas Grecu 5, Gerald Georgescu 4 și Dragoș Preda 3.
Magic Sibiu revine pe teren propriu în etapa următoare. Baschetbaliștii sibieni primesc vizita celor de la Baschet Club Athletic Constanța duminică, 9 aprilie.

Ultima oră

Comentariul meu