update video foto – iarnă în toată regula la sibiu și păltiniș. la bâlea lac ninge ca în povești

Avertizarea meteorologilor legată de vremea de astăzi s-a adeverit încă de dimineață la Sibiu. Fulgi mari de zăpadă au început să cadă în jurul orei 10.30 la Sibiu. Și la Păltiniș a nins puternic, iar la Bâlea ninge în continuu de sâmbătă seară.

UPDATE – Al doilea val de nisoare
În jurul orei 15.00 la Sibiu a nins din nou. De data aceasta a fost vorba de o ninsoare și mai puternică față de dimineață. Preț de aproximativ 20 de minute fulgi mari de zăpadă au căzut peste oraș. Urmăriți mai jos imagini.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Cine s-a trezit de dimineață și s-a uitat pe geam a avut parte de o supriză neplăcută. Dacă zilele trecute a fost soare și frumos, iarna s-a întors duminică pentru câteva ore la Sibiu. Mai mult în jurul orei 10.30 a început să ningă destul de tare, lucru pe care îl puteți observa în imaginile video de mai jos. Vremea s-a încălzit însă treptat, iar zăpada nu a apucat să se așeze peste oraș. Mai mult norii s-au risipit și spre după amiază avem parte de o vreme plăcută.


La Păltiniș în schimb a nins mai tare decât în Sibiu. Drumul ce leagă Rășinariul de stațiune a fost acoperit de un strat de omăt de câțiva centimetri, iar mașinile ce nu erau echipate cu anvelope de iarnă, nu au putut să urce.

update video foto – iarnă în toată regula la sibiu și păltiniș. la bâlea lac ninge ca în povești
Foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Dacă vreți să descoperiți un peisaj autentic de iarnă atunci mergeți la Bâlea Lac. În locația de la peste 2.000 de metri altitudine ninge de aproape 24 de ore, iar stratul de zăpadă este destul de mare. update video foto – iarnă în toată regula la sibiu și păltiniș. la bâlea lac ninge ca în poveștiUrmăriți imagini live mai jos.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu