vitezomani prinși de radar cu aproape 200 km/h pe a1, sibiu - deva. unul e sibian

O femeie de 27 de ani și un bărbat de 40 de ani au fost prinși vineri, respectiv sâmbătă, conducând cu o viteză de 186 respectiv 196, pe autostrada Sibiu – Deva. Aceștia au fost amendați și au rămas fără permis aproximativ 90 de zile.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Sibiu — Deva, la kilometrul 256, o femeie, de 27 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 186 km/h.
Polițiștii au sancționat-o cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.
În această dimineață, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A1 Sibiu — Deva, la kilometrul 316, un bărbat, de 40 de ani, din Caraș-Severin, care conducea cu viteza de 196 km/h.
Polițiștii l-au sancționat cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, se arată într-un comunicat remis către Ora de Sibiu.

Foto: arhivă.

Ultima oră

Comentariul meu