video – victoria care ne ’’unge’’ pe suflet. csu bate steaua și e pe locul doi (înregistrarea meciului)

CSU Sibiu a reușit sâmbătă seară să învingă categoric Steaua, după ce bucureștenii ne-au învins în precedentele partide din campionat. Echipa lui Dan Fleșeriu a defilat pe teren, Mijajlovic&co evoluând excelent în meciul câștigat de universitari cu 76-55 (27-16, 20-14, 11-13, 18-12).

Toate înfrângerile din fața steliștilor din această ediție de campionat au fost șterse cu buretele după evoluția magistrală de sâmbătă seară a favoriților noștri. CSU a făcut poate cel mai bun meci al său din actualul sezon și a învins în stil de mare echipă și fără să îi lase pe oaspeți să spere că ar putea să pună în pericol soarta partidei.
Primele două sferturi au fost la discreția noastră. După zece minute aveam deja 11 puncte avans pe tabelă, iar până la pauza mare avansul s-a mărit la 17. Steaua a forțat așa cum era de așteptat în sfertul al III-lea, dar nu a reușit să recupereze decât două puncte din handicap. În ultimul sfert Sibiul a fost din nou de vis. Lalovic, Davis, Hardy și mai ales acest Bogdan Popescu au dat lovitură după lovitură steliștilor, iar în apărare lucrurile au mers din nou perfect. S-a terminat 76-55, iar euforia de după meci a fost pe deplin meritată de toată lumea. Jucătorii și antrenorul Dan Fleșeriu au scandat alături de o galerie ce a ’’jucat’’ la fel de bine ca și echipa. Succesul cu Steaua duce Sibiul pe locul secund în clasament și în postura de favorită de a termina pe această poziție înainte de play-off. Urmează o deplasare dificilă la Pitești, iar o victorie în Trivale ne-ar da încredere și aripi pentru o nouă confruntare cu liderul de necontestat al campionatului, U BT Cluj Napoca.

Meci trăit intens și de cei ce nu au fost la sală
Pentru că partida cu Steaua nu a fost televizată, cei ce nu au putut ajunge la Sala Transilvania au fost văduviți parțial de spectacolul baschetbalistic de sâmbătă seară. Ora de Sibiu a acordat sprijin tehnic clubului CSU pentru ca partea a II-a a meciului să poată fi urmărită în direct în sistem LIVE-VIDEO și pe internet, pe pagina oficială de Facebook a clubului sibian. În acest fel cei de acasă au putut vedea și ei pe viu ultimele două sferturi ale meciului.
Urmăriți mai jos înregistrarea transmisiei LIVE realizată cu sprijinul Ora de Sibiu.

CSU:
Davis 10, Hardy 13, Popescu 16, Lalovic 14, Mijajlovic 13, Cooper 10

Urmăriți mai jos și declarațiile celor doi antrenori de la CSU Sibiu și Steaua.

Ultima oră

Comentariul meu