e derbi pentru locul doi la sala transilvania. csu te ’’convoacă’’ cu steaua

Sibiul joacă din nou cu Steaua și de data aceasta miza e mai mare ca oricând. Dacă învinge, echipa lui Fleșeriu urcă pe locul secund și are mari șanse să termine în primele trei poziții înainte de play-off.

Galben albaștri joacă sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, o nouă partidă din cadrul primei grupe valorice, în compania celor de la Steaua CSM Eximbank. După victoria de la Timișoara, baschetbaliștii sibieni revin pe teren propriu, într-o nouă confruntare cu cei de la Steaua. Și cum mai mult ca sigur în spate o să fie cel puțin 1.500 de fani, Hardy&co au o șansă în plus la victorie. ”Suntem, sper, total pregătiți pentru un meci de o asemenea importanță. Ne dorim foarte mult victoria, ne dorim să nu mai existe echipe împotriva cărora să nu reușim să câștigăm în acest sezon și aceasta ar fi ultima șansă în ceea ce privește Steaua. Să sperăm că vom reuși să menținem ritmul lor de joc, la fel de puternic, pe toată durata meciului și ne vom crea pe final suficiente ocazii să putem câștiga. Avem foarte mare nevoie ca sala să ne susțină. Am mai spus, încă de acum o săptămână, de când eram plecați, că nu suntem singurii care cred în șansa noastră de a începe PlayOff-ul pe podium. Sperăm că sala se va umple și ne va împinge de la spate. Jucătorii noștri răspund la o astfel de motivație și cu siguranță își vor da sufletul pe teren dacă sala va fi în spatele nostru, să ne susțină”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.
Ultimele tichete de acces se vor pune în vânzare înainteacu o oră de începerea partidei, la caseria Săii Transilvania. Meciul începe la ora 18:00 și nu va fi televizat. După Steaua, CSU Sibiu joacă la Pitești, în 29 martie 2017, urmând ca sâmbăta viitoare să primească vizita celor de la U- BT Cluj Napoca. Biletele pentru partida din 2 aprilie se vor pune în vânzare începând de luni, atât la sediul CSU Sibiu, str. Rennes, nr.2, cât și online, pe www.csusibiu.ro.

Ultima oră

Comentariul meu