începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiu

Și în acest weekend, avem o gama variată de evenimente atât pentru adulți cât și pentru copii. Puteți petrece în cluburi, la film, la teatru sau aveți alternativa de a merge la expoziții inedite, sau la un marș împotriva avortului. Cei mici vor putea merge la piese dedicate lor, la Teatrul Gong Sibiu.

Super party în Ursus Cotton Pub cu  renumitul Dj Sebastien
Fanii muzicii electro&deep house vor avea parte de o supriză extrem de plăcută în weekendul acesta. începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiuSebastien, unul din cei mai în vogă DJ ai Germaniei, vine la platane în Urusus Cotton Pub, vineri 24 martie.Sâmbătă vor fi super petrecerile cu care cei din Cotton ne-au obișnuit până acum.
Mai multe detalii găsiți AICI.

Duel muzical la concursul ’’Școala mea are talent’’
Nu mai puțin de 30 de școli din Sibiu vor participa în data de 25 martie 2017 la Concursul Județean Interdisciplinar “ȘCOALA MEA ARE TALENT”. Acesta are loc începând cu ora 11 la Biblioteca Astra, corp A.
începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiu
Mai multe detalii AICI.

Filme bune la Cinema Arta Sibiu
Pentru cei care vor să își petreacă timpul liber vizionând un film bun, cei de la Cinema Arta au făcut public programul pentru perioada 24 – 30 martie. Frumoasa și Bestia, cel mai așteptat film al acestui început de an, rulează în premieră la Sibiu.
începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiu
Vezi programul filmelor aici.

Poftiți la Sofocle, Euripide și Shakespeare la Teatru Național Radu Stanca
Spiritul Greciei antice, împreună cu una dintre cele mai cunoscute capodopere ale lui Shakespeare acaparează scena sibiană timp de trei zile, în abordări moderne și inedite.

începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiu

Află programul pieselor aici.

Marș împotriva avortului sâmbătă la Sibiu
Sibienii sunt invitați sâmbătă de la ora 13.00 să participe la un marș împotriva avortului. Marșul intitulat „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine!”, are ca punct de pornire biserica de pe Mihai Viteazu.

începe un weekend cu super evenimente și spectacole la sibiu

Mai multe detalii AICI.

Expoziții inedite
Sâmbătă și duminică puteți vizita: Expoziţia: Eroi, sfinți și oameni obișnuiți, de la ora 10:00 la Palatul Brukenthal, etj. II; Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu (Str. Tribunei, Nr. 6), la ora 10:00, intitulată ” The gift”, Expoziţia: Secvențe din Transilvania secolului al XVIII-lea, de la ora 10:00 la Sala Multimedia, Casa Albastră.

Baschet la Sala Transilvania
BC CSU Sibiu primește sâmbătă, de la ora 18:00, vizita celor de la Steaua CSM Eximbank, în cea de a XXIX-a etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu revin în fața proprilor suporteri după o victorie obținută în deplasare pe terenul celor de la BC SCM Timișoara, scor 85 – 90.
Mai multe detalii AICI.

Noi reprezentații și ateliere la Teatrul Gong
Cei mici vor putea vizita sâmbătă ,,atelierul de meșterilit” de la ora 10:00 la Teatrul Gong din Sibiu. Vor mai putea viziona și la spectacolul de teatru „POVESTEA CELOR 3 PURCELUŞI…CARE SUNT PATRU„, sâmbătă de la ora 18:00 și duminică de la ora 11:00.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu