video - primarul șelimbărului explică cum vor fi cheltuiți banii din bugetul comunei în 2017. investiții importante anunțate de marius grecu

Edilul comunei care a cunoscut o dezvoltare extraordinară în ultimii ani, a fost invitatul Ora de Sibiu la ’’Interviuri pe Față’’. Vineri de la ora 11.00, am stat de vorbă în direct cu primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Șelimbărul este fără nici un dubiu comuna cu cea mai fulminantă dezvoltare din județul Sibiu. Săptămâna viitoare consilierii locali vor da girul proiectului de buget pe anul 2017, un proiect care se ridică la aproape 28 de milioane de lei. Investițiile ce se vor realiza în acest an sunt ambițioase și importante pentru viitorul și dezvoltarea comunei. Cei mai mulți bani se vor acorda pentru investiții în infrastructură, dar și pentru învățământ, în Șelimbăr urmând să fie construite noi creșe și grădinițe.
Despre planurile actuale și de viitor și mai ales despre cum s-au împărțit banii din buget, am aflat detalii de la primarul comunei. Marius Grecu a fost invitatul Ora de Sibiu la ’’Interviuri pe Față’’, vineri de la ora 11.00. URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA INTERVIULUI ACORDAT ÎN DIRECT!

Interviul este LIVE pe oradesibiu.ro și pe Pagina noastră de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu