doi candidați surpriză se ’’duelează’’ vineri pentru funcția de manager al spitalului județean sibiu

Zi importantă pentru cea mai mare unitate sanitară din județ. Vineri susțin interviurile pentru proiectul de management cei doi candidați, Kis Tanase Georgeta și de Cornel Benchea (foto).

Cel mai important spital al orașului și totodată al județului va avea în curând un nou manager. După plecarea lui Vasile Spinean, postul a rămas vacant, așa că s-a decis conform legii organizarea unui concurs pentru ocuparea acestuia.
În cursă s-au înscris doi candidați, ambii fiind în premieră în postura de a aspira la funcția cea mai importantă a instituției aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu. Este vorba de Kis Tanase Georgeta și de Cornel Benchea. Ultimul a activat până de curând în sistemul bancar la BNR, Carpatica, BRD și Banca Feroviară.
’’Vineri (n.r. – azi) este acest concurs ca să spun așa. Sunt doi candidați pentru acest post și mă bucură că este concurență și cel mai bun să câștige’’, a explicat pentru Ora de Sibiu, Daniela Cîmpean, președinte al Consiliului Județean Sibiu. Rezultatele vor fi afișate în 27 martie, iar dacă vor fi contestații atunci dezodământul final va fi în 30 martie. Sursa foto: Angajatorul Meu

Ultima oră

Comentariul meu