a absolvit academia forțelor terestre la sibiu, iar acum conduce o super companie din românia

Tatian Diaconu este unul dintre cei mai invidiați tineri antreprenori din țara noastră. După ce a absolvit Academia Trupelor de Uscat din Sibiu, a avut o carieră fulminantă, iar acum este la conducerea Immochan România, grupul care vrea să construiască la Sibiu un Coresi Mall.

La 38 de ani Tatian Diaconu este la cârma Immochan România, divizia imobiliară a grupului Auchan. El a preluat mandatul de conducere al Immochan România în urmă cu patru ani, iar acum este responsabil de activitatea a 23 de centre comerciale, unul dintre acestea fiind Coresi Shopping Resort, primul centru comercial din Braşov, care are mari șanse să aibă un ’’frate’’ și la Sibiu în anii următori. Conform Business Magazin, Tatian a renunţat la 12 ani pe care i-a investit pentru o carieră în armată şi şi-a reluat studiile în Franţa la 26 de ani, deşi absolvise Academia Militară în România, chiar la noi în oraș, în Sibiu. A anunţat la interviul de angajare ca vânzător part-time, într-un oraş francez, că în cinci ani va ajunge director general al filialei din România.
Deşi declaraţia părea nebunească, parcursul carierei sale a urmat întocmai proiecţia de la acel moment. De cel puţin două ori în cariera sa i s-a spus: „E perfect, dă-i bătaie“, o dată pentru a învăţa o preţioasă lecţie de management, deşi a greşit, iar a doua oară în momentul în care directorul de dezvoltare al Decathlon l-a întrebat cum va face el să deschidă primul magazin al reţelei din România. Mult mai des, acum, le spune celor din echipa sa: „E perfect, dă-i bătaie!“.
Tatian Diaconu a absolvit Academia Trupelor de Uscat Nicolae Bălcescu din Sibiu, având o licenţă în managementul organizaţiilor. După o carieră de trei ani ca ofiţer, a plecat în Franţa, unde a urmat a urmat cursurile IUT du Havre (Institut universitaire de technologie), specialitatea tehnici de comerţ, şi University Institute for Business Administration.

Ultima oră

Comentariul meu