imagini live - cel puțin patru morți și douăzeci răniți în atacul de la parlamentul din londra

Patru persoane au murit şi 20 sunt rănite la Westminster. Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat, iar atacatorul a fost împuşcat. Printre răniţi sunt trei elevi francezi şi trei poliţişti.

Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat, iar atacatorul a fost împuşcat miercuri, în incidentul armat de la Palatul Westminster. Premierul britanic Theresa May a fost evacuată de urgenţă din Parlament. De asemenea, patru persoane au murit şi alte 20 au fost rănite, printre aceştia s-ar afla şi trei elevi francezi şi trei poliţişti. Poliţia britanică tratează incidentul drept un atac terorist.

Cel puţin patru oameni au murit în atacul de la Parlamentul de la Londra, au declarat surse citate sub acoperirea anonimatului de Sky News. Printre răniţi s-ar afla şi trei elevi francezi, a anunţat premierul francez Bernard Cazeneuve, dar şi trei poliţişti.
Unul dintre morţi este o femeie, în timp ce sexul celui de al doilea nu a fost anunţat.
Cei trei elevi răniţi au între 15 şi 16 ani şi au fost răniţi pe podul Westminster, scrie Le Telegramme, precizând că unul dintre ei a ajuns pe plafonul maşinii care a intrat în pietoni.
Ei erau elevi la o şcoală din Concarneau, în Bretagne, şi ajunseseră la Londra sâmbătă seară, scrie News.ro.
Ofiţerii de poliţie răniţi s-a luptat cu atacatorul care încerca să intre în sediul Parlamentului.
Între timp, o femeie a fost scoasă în viaţă din Tamisa, cu răni grave. Ea ar fi sărit când o maşină a lovit în plin pietonii de pe Podul Westminster.

Ultima oră

Comentariul meu