o mămică din sibiu lansează marți prima carte pentru copii

Sibianca Raluca Faloba lansează marți 21 martie prima sa carte pentru copii, alături de Asociația „Joaca de-a ecologia”. Este vorba de cartea „Prietenii naturii”, povestea unui băiețel care învață să protejeze mediul înconjurător, alături de familie.

Evenimentul are loc marți, 21 martie, de Ziua Internațională a Pădurilor, la Librăria Habitus, începând cu ora 18.30.
Evenimentul de lansare este special conceput pentru copii. Cei mici vor descoperi povestea lui Tudor, personajul principal al cărții, printr-un spectacol de teatru de păpuși, cu participarea actorilor de la „Fram Book Club”. Muzicianul Vlad Pârău va fi, de asemenea, prezent și va cânta melodia „Schimbarea”, scrisă special pentru acțiunea „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” din vara anului trecut.
Asociația „Joaca de-a ecologia” a fost înființată la Sibiu și urmărește educarea copiilor în vederea protejării mediului, prin inițiative variate. „Curățenie cu cei mici în Parcul Sub Arini” este una dintre ele și stă la baza cărții „Prietenii naturii”. Prin această acțiune, părinți și copii ecologizează parcul și încurajează publicul să folosească coșurile de gunoi.

Ultima oră

Comentariul meu