csu #rezistă. sibiul bate la timișoara și e în grafic pentru locul trei

După ce soarele a stat ascuns dincolo de nori și am pierdut la Cluj și Oradea, marți seară razele ne-au zâmbit, iar CSU a învins pentru a treia oară echipa fostului căpitan Octavian Popa Calotă. A fost 85-90 (17-21, 20-15, 18-28, 30-26) pentru Sibiu la capătul partidei cu Timișoara.

Cu orgoliul rănit după înfrângerile de la Cluj și Oradea, trupa lui Dan Fleșeriu a mers să își joace șansa în a treia deplasare consecutivă chiar în fieful Timișoarei, grupare ce a învins acum trei runde liderul U BT.
Cu un ascendent moral în fața bănățenilor, după victoriile din primele două confruntări din acest sezon, sibienii a evoluat mult mai bine față de ceea ce s-a întâmplat în ultimele două etape. Echipa lui Dan Fleșeriu a avut în Mijajlovic un adevărat erou. Căpitanul Sibiului a făcut un meci magistral, iar cele 28 de puncte marcate s-au dovedit mai mult decât decisive.
O surpriză plăcută a fost și jocul echipei în sfertul trei, mai ales că în acest interval Sibiul a avut reale probleme în ultimele partide disputate.
S-a terminat 85-90, dar Sibiul a arătat că mai are încă un cuvânt de spus în lupta pentru primele trei locuri înainte de play-off. Primul examen este sâmbătă în Sala Transilvania, acolo unde Hardy&co vot căuta să răzbune înfrângerile din fața celor de la Steaua, meciul fiind un veritabil derby pentru locul doi în clasament. Partida se joacă de la 18.00 și puteți deja să vă cumpărați bilete ca să îi încurajați pe băieții lui Dan Fleșeriu la acest important meci.
Ne vedem la sală! HAI CSU!
”A fost un meci extrem de greu, după două înfrângeri în care nu ne-am menajat deloc jucătorii și în care am irosit multă energie. Am intrat slab în joc și s-a văzut că băieții sunt obosiți. Acest lucru s-a văzut și la punctele luate, pentru că noi ca echipă avem o medie sub 75 de puncte. Astăzi am încasat 85. Dar nu pot să fiu decât bucuros pentru victorie și îi felicit pe băieți pentru că în repriza a doua au găsit energie și au luptat să înscrie mai mult decât adversarii. Echipa de anul acesta este una mai puțin spectaculoasă și cu un profil defensiv, dar astăzi a fost primul meci în care am găsit soluții, chiar dacă apărarea nu a funcționat. Cred, de asemenea, că faptul că am stat în această perioadă în deplasare și nu am făcut drumul acasă, a fost decisiv pentru meciul de azi și ne-a ajutat enorm. E bine că venim acasă cu o victorie din aceste trei meciuri, pentru că în prima grupă valorică, victorile sunt greu de obținut. Obiectivul nostru era două victorii din trei, dar trebuie să fim realiști și să înțelegem că Oradea și Cluj sunt în acest sezon imposibil de învins”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

CSU:
Mijajlovic 28, Hardy 13, Popescu 15, Lalovic 13, Dragoste 3, Cooper 4, Davis 12, Paliciuc 2.

Ultima oră

Comentariul meu