video –’’inventatorul’’ hitului ’’high on you’’ vine la sibiu. renumitul dj sebastien mixează la cotton

Fanii muzicii electro&deep house vor avea parte de o supriză extrem de plăcută în weekendul acesta. Sebastien, unul din cei mai în vogă DJ ai Germaniei, vine la platane în Urusus Cotton Pub, vineri 24 martie.

Nu vă faceți program pentru vinerea aceasta, dacă aveți de gând să ieșiți în oraș. Alegerea cea mai potrivită este (din nou) Ursus Cotton Pub. În locația de pe strada Rațiu, invitat special pentru debutul weekendului este unul din cei mai cunoscuți DJ ai momentului în toată Europa. Sebastien va mixa toată noaptea, așa că cel mai bine ar fi să vă rezervați deja un loc în pub la telefon 0752.268.866.
Sebastien este originar din Hamburg și a lansat în 2016 super hitul ’’High on You’’, melodie care a ajuns în mai toate topurile din Europa precum și peste Ocean, un an mai târziu. La capitolul colaborări, Sebastien are la activ producții alături de Bright Sparks, Satellite Empire sau Boy Tedson. ’’Ne-am dorit de mult să îl aducem la platane pe Sebastien și ne bucurăm că în sfârșit am reușit acest lucru. Va fi cu siguranță o seară ce nu trebuie ratată, iar astfel de evenimente vor mai avea loc în Ursus Cotton Pub. Este doar începutul ca să spunem așa’’, a declarat un reprezentant al pub-ului.

YouTube video

Urmăriți mai jos hit-ul ce l-a făcut celebru pe DJ-ul german.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu