Cel mai citit ziar din Marea Britanie, a dezbătut în paginile sale cazul morții adolescentei din Sibiu, Denisa Voilean, care a căzut mai bine de nouă etaje de pe acoperișul unui bloc.

Jurnaliștii de la The Sun, spun că fata ar fi fost ”ucisă făcând un selfie” și că aceasta a căzut spre moarte atunci când a urcat aproape zece etaje pe acoperișul blocului, pentru a face o poză.  Britanicii spun că tânăra fată, avea 15 ani, în momentul incidentului șocant ce a zguduit întreg Sibiul. Cumplitul accident, se pare că i-a șocat și pe jurnaliștii britanici, aceștia afirmând în articolul din ziar, că adolescenta a avut parte o moarte tragică, după ce aceasta a urcat pe un bloc din centrul Sibiului, pentru a face o poză împreună cu alți șapte prieteni. ”Denisa era împreună cu mai mulți amiici când a căzut de pe acoperișul blocului. Unul dintre locatari a relatat cum în mod regulat tinerii spărgeau lacătul pentru a sta pe acoperiș.” Britanicii informează și că echipajele serviciilor de urgență, ajunse la fața locului, nu au mai putut să facă nimic decât să constate decesul tinerei de 15 ani și că polițiștii au deschis un dosar penal, în care se fac cercetări și că iau în calcul și alte posibilități de omor.

CITEȘTE ȘI : VIDEO FOTO – Pelerinaj la blocul unde Denisa Voilean a murit. Prietenii au adus ciocolată și au aprins lumânări – Imagini de pe acoperiș

Cazul Denisei Voilean este comparat cu un altul despre o altă româncă ”obsedată”, spun ei, de selfie, din Iași, care a murit electrocutată. ”În luna mai 2015 o altă tânără româncă obsedată de selfie a murit în timp ce încerca să realizeze o asemenea captură de ecran. Ana Ursu avea doar 18 ani când a murit electrocutată în timp ce s-a urcat pe un tren pentru a face un selfie. Corpul ei a fost pătruns de un curent având tensiunea de 27.000 de volți, ceea ce a provocat o moarte dureroasă deoarece corpul fetei a izbucnit în flăcări.”, mai explică aceștia.

VEZI ȘI: Două profesoare surori de la Liceul Textil erau pe acoperiș în seara morții Denisei Voilean

Presa britanică,  a mai scris despre Sibiu în 28 octombrie 2016, când s-a publicat un articol despre negocierile pentru Brexit conduse de Klaus Iohannis. Acum, The Sun, a scris despre trecerea în neființă a frumoasei Denisa Voilean: ” O adolescentă a avut parte de o moarte tragică, după ce s-a urcat pe acoperișul unui bloc și a căzut. Fata, pe nume Denisa, avea doar 15 ani în momentul groaznicului incident produs în orașul Sibiu din România.”

Ultima oră

Comentariul meu