primăria șelimbăr construiește creșe și grădinițe pe brana și doamna stanca

Administrația locală din Șelimbăr a decis să achiziționeze două terenuri în zona străzilor Pictor Brana și Doamna Stanca, acestea urmând să fie folosite pentru construirea de noi creșe și grădinițe.

Primăria Șelimbăr a alocat o sumă importantă din bugetul total de 27.876.000 lei pe anul în curs, ca să cumpere două terenuri pe care se vor amenaja creșe și grădinițe. Una va fi amplasată în zona străzii Pictor Brana, iar cealaltă în zona străzi Doamna Stanca, suma totală ce ar urma să fie cheltuită fiind de peste trei milioane lei. Achizițiile urmează să fie făcute în următoarea perioadă, după ce consilierii locali vor aproba bugetul pe 2017.
Aceasta nu este singura investiție majoră din acest an pentru domeniul învățământ. La actuala grădiniță din centrul comunei se va construi un corp nou de clădire pentru care s-au alocat aproximativ 512.000 le, iar la Veștem se modernizează grădinița, investiția fiind cifrată la 112.000 lei. În fine pentru grădinița din Mohu se va cumpăra o centrală termică nouă, investiția de aici fiind de aproximativ 12.000 de lei.
VEZI ȘI: Investiții în 2017 la Șelimbăr – Se înființează Poliția Locală și se face studiu SF pentru construirea unui bazin olimpic
Tot în acest an se va înființa și Polița Locală în comună și se se va monta și un sistem de supraveghere video. Detalii AICI.

Ultima oră

Comentariul meu