doi adulți și o profesoară vor fi audiați de parchet în cazul morții denisei voilean

Bănuiala familiei Voilean cum că pe acoperișul de pe care fiica lor a căzut în gol săptămâna trecută, se adeverește. Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu va audia trei adulți care au fost prezenți pe acoperișul blocului în seara tragediei.

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a explicat luni că în dosarul deschis în urma decesului fetei căzută de pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, vor fi audiați și trei adulți, printre care și o profesoară. Până acum polițiștii au audiat doar șapte minori ce erau pe bloc în momentul în care Denisa Voilean a alunecat și a căzut în gol.
CITEȘTE ȘI: Mama adolescentei ce a murit la Sibiu, rupe tăcerea
„Din primele cercetări se pare că au fost opt minori și trei adulți. Dar nu știm dacă au stat până la final. (…) Au mers împreună. Cei trei adulți urmează să fie audiați. E vorba de un profesor”, a spus procurorul Veștemean, conform Agerpres.
Denisa Voilean a murit pe loc în urma impactului cu solul. Adolescenta de 14 ani a fost înmormântată la finele săptămânii trecute.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru Denisa. Unchiul fetei e devastat
Mama fetei a declarat cu o zi înainte de înmormântare că are informații cum că pe bloc au fost trei profesoare ce ar fi plecat din zonă imediat după ce fiica ei a căzut în gol mai bine de nouă etaje.
VEZI ȘI: ”Denisa, te rugăm să ne ierți!”
Polițiștii sibieni au deschis joia trecută un dosar penal pentru ucidere în culpă, fără să fie nicio persoană învinuită deocamdată. Dosarul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu