debut cu dreptul în 2017 pentru juniorii de la interstar în liga elitelor

Juniorii B ai clubului Interstar Sibiu, care participa in Liga Elitelor U17, au debutat cu dreptul in 2017. Sibienii au invins cu 4-2 pe LPS Satu Mare.

Liga Elitelor este campionatul organizat de FRF la nivel national si la care participa cele mai bune 28 de echipe din Romania, impartite in doua serii geografice. Duminică pe Municipalul sibian, Interstar a trecut cu 4-2 de LPS Satu Mare, in cadrul etapei a XVII-a seria vest, dupa un meci frumos, plin de dramatism si cu rasturnari de scor. Elevii coordonati de Dorin Zotinca au revenit de la 1-2 adjudecandu-si astfel cele trei puncte puse in joc. Dragos Bradu, Stelian Ciocania, Razvan Burdusel si Andreas Bratu din penalty, au semnat golurile Interstarului in prima partida din acest an.
„Suntem fericiti si multumiti de victorie. Lipsa indelungata de meciuri oficiale s-a observat in unele momente ale jocului. Ne-am pregatit bine, am beneficiat de conditii bune in tot acest timp’’, a declarat Dorin Zotinca coordonatorul centrului si implicit al grupei de elita de la Interstar Sibiu. Juniorii U 17 sibieni au ajuns la cea de a patra victorie consecutiva in aceasta stagiune, in care au ca obiectiv o clasare cat mai inalta, avand in vedere numele importante care participa in acest campionat.

Ultima oră

Comentariul meu